Gurme, yemeklerin tatlarını birbirinden ayırabilme yeteneğine sahip, damak tadı gelişmiş ve duyarlı olan kişilere verilen genel bir addır. Yani bir gurme iyi ve kötü lezzeti birbirinden ayırabilir. Yemek yemesini bilen kişidir. ‘Tatbilir’ olarak da tanımlanır. Gurmeler, yeme içme konularında uzmanlık derecesinde ilgiye sahip olan ve belirli bir zevki olan kişilerdir. Yemeklerin tadını, keyfini çıkarmasını iyi bilirler.
Kategoriler
Etiketler
- Adana (5)
- Adana Kebap (7)
- Ankara (29)
- Balıkesir (1)
- Beyran Çorbası (1)
- Bici Bici (1)
- Cağ Kebabı (1)
- Ciğer (1)
- Ciğer Şiş (4)
- Denizli (1)
- Denizli Kebabı (1)
- Eli Böğründe (1)
- Et Döner (5)
- Etli Ekmek (1)
- Gaziantep (6)
- Kadayıf (1)
- Kahramanmaraş (4)
- Karadeniz Pide (1)
- Katmer (1)
- Kavurmalı Pide (1)
- Konya (1)
- Kuru Fasülye (2)
- Kuşbaşı (2)
- Kuşbaşılı Pide (2)
- Köfte (3)
- Künefe (1)
- Küşleme (1)
- Kırşehir (1)
- Kıyma Kebabı (1)
- Lahmacun (3)
- Midye Tatlısı (1)
- Muzlu Süt (1)
- Paça Çorbası (1)
- Pilav (2)
- Pizza (1)
- Simit Kebabı (1)
- Tandır Kebabı (1)
- Tavuk Döner (1)
- Tavuk Şiş (1)
- Vali Kebabı (1)
- Yaprak Kebap (1)
- Çanakkale (1)
- İncik Haşlama (1)
- Şanlıurfa (2)
- Şaşlık (1)
Son Yazılar
- ESKİŞEHİR – ABDÜSSELAM BALABAN(NOTUM: 9.0/10)
- ANKARA – ÜSTÜNEL KÖFTECİSİ (NOTUM: 8.8/10)
- GAZİANTEP – MSM ERİKÇE TESİSLERİ (NOTUM: 8.3/10)
- ANKARA – KEFFÇE BİLKENT (NOTUM: 8.9/10)
- ANKARA – MEŞHUR KEBAPÇI CAHİT USTA (NOTUM: 8.9/10)
- ANKARA – BİZİM KÖFTECİ (ŞAŞMAZ) (NOTUM: 8.9/10)
- ANKARA – PEÇENEK DÖNER (NOTUM: 8.8/10)
- ANKARA – KIZILAY – BARBEQUE CHİCKEN (NOTUM: 8.2/10)
- ANKARA – ÜMİTKÖY – GÜNAYDIN (NOTUM: 8.0/10)
- ANKARA -HÜSREV LOKANTASI (NOTUM 7.7/10)
Son Yorumlar